Ανοιχτή Διάλεξη: «Αυτοπεποίθηση & Αυταξία»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Αυτοπεποίθηση και Αυταξία, Ανοιχτή διάλεξη, ZenTherapyCenter

Ο πιο αυθεντικός σου εαυτός έρχεται μέσα από την πίστη σε αυτόν, γνωρίζοντάς τον καλύτερα κάθε μέρα και περισσότερο. Κάνοντας μία βαθύτερη αναζήτηση, αντικρίζεις τη δύναμη που έχεις ήδη μέσα σου. Όλα όσα αξίζεις είναι όλα όσα είσαι, αρκεί να τα αναγνωρίσεις, να τα αποδεχτείς και να τα αγαπήσεις. Τι θα συνέβαινε αν πίστευες στον εαυτό σου ποιο σύντομα, πιο πολύ; Πόσα πράγματα θα ήταν διαφορετικά; Μήπως άρχιζες να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι; Μαζί θα ανακαλύψουμε στο εδώ και τώρα πως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πως θα ανεβάσεις (ακόμα περισσότερο) την αξία σου.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στην ανοιχτή διάλεξη «Αυτοπεποίθηση & Αυταξία» ο Άγγελος Λεβέντης* μέσω πλατφόρμας Zoom θα μιλήσει για τον αυθεντικό μας εαυτό και την πίστη σε αυτό.

Ελεύθερη Είσοδος.


Η διάλεξη είναι η αρχή και το έναυσμα για να στρέψουμε την προσοχή μας σε εμάς και την προσωπική μας ανάπτυξη.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventisinstagram.com/angelosleventis
Τηλ: +30 6932033752 – +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)