ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μέσα από την Αναγνώριση, την Αποδοχή και την Αγάπη του εαυτού η ζωή μας γίνεται καλύτερη. Στην ατομική ψυχοθεραπεία έχεις το ασφαλές περιβάλλον να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν, όλα τα θέματα – βιώματα που θέλεις να διαχειριστείς, ό,τι χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα έχοντας τη σωστή καθοδήγηση, καθώς και να εκφράσεις όλα όσα είσαι.

Η 1η συνεδρία είναι αναγνωριστική και για το θεραπευτή και για το θεραπευόμενο. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα όσα σε απασχολούν και να θέσεις το αίτημα σου που σε φέρνει στη θεραπεία. Ταυτόχρονα ορίζεται το πλαίσιο συνεργασίας.

ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Για άτομα που ζουν εκτός Αθήνας ή θέλουν να προγραμματίσουν και να ξεκινήσουν άμεσα μια συνεδρία μπορεί να γίνει μέσω Internet με βιντεοκλήση (Skype, Zoom, FB Messenger, Facetime, κα).

ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ψυχοθεραπευτική ομαδική διαδικασία μέσω του Ψυχοδράματος βοηθάει να αναδυθεί η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός του κάθε ατόμου και χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που είναι επνευσμένες από το θέατρο γίνεται αναπαράσταση όλων όσων τον απασχολούν ώστε να οδηγηθεί στην Κάθαρση.

Η ομάδα λειτουργεί επιδοτικά ώστε κάθε μέλος να ενδυναμώνεται έχοντας ταυτόχρονα χώρο να εκφράσει όλα όσα θέλει και μέσα από τις προκλήσεις, τις ιστορίες και τις λύσεις των άλλων μελών να πάρει απαντήσεις και να εμβαθύνει και στα δικά του θέματα.

Περισσότερα για το Ψυχόδραμα.