Doctor Anytime Testimonials

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς 2019-2020 συνέλεξα τα παρακάτω σχόλια που αναρτήθηκαν στο Doctor Anytime από θεραπευόμενους που προσήλθαν στο γραφείο:

Μαρία Π | 18 Φεβρουαρίου 2020
Μου άρεσε πάρα πολύ η συνάντηση με τον Άγγελο, διότι αναζητούσα κάτι πιο διαδραστικό και πιο βιωματικό από μία απλή συνεδρία. Ασχολήθηκε σχολαστικά μαζί σου και με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ATHANASIA P | 13 Νοεμβρίου 2019
Πολύ ευχαριστημένη! Πήγα λίγο επιφυλακτική για το πως θα είναι γιατί ήμουν ήμουν ακριβώς μετά τη δουλειά. Ήμουν κουρασμένη, και αυτόν τον καιρό νιώθω ότι δυσκολεύομαι με τα πιο απλά πράγματα. Ο χώρος ήταν όπως θα έπρεπε διακριτικός και ήσυχος. Έφυγα ανακουφισμένη, αισιόδοξη και σχετικά ανάλαφρη. 

Ειρήνη Π | 25 Οκτωβρίου 2019
Η συνάντηση εξελίχθηκε καλύτερα απ’ότι το περίμενα. Το αίσθημα οικειότητας και ασφάλειας συναρτήσει με το οριοθετημένο περιβάλλον και την όμορφη ατμόσφαιρα με έκαναν να νιώσω μια πρώτη σύνδεση! Το σημαντικό βήμα έγινε τόσο από πλευράς μου όσο και με την υποστήριξη του ψυχοθεραπευτή. Από κει και έπειτα βήμα βήμα, νιώθω ότι μπορώ να εμπιστευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Ευχαριστώ, Άγγελε! 

Alexander R | 22 Οκτωβρίου 2019
Με τον κ. Λεβέντη έχω λάβει μια πολύ κατανοητική και ευπρόσδεκτη εμπειρία προς την θεραπεία μου με άμεσα αποτελέσματα. Ο χρόνος που διαθέτει και οι ικανότητες στην ψυχοθεραπεία έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές και συνιστώ σε όσους ψάχνουν εσωτερική γαλήνη να γνωρίσουν τον κ. Άγγελο Λεβέντη.

Vasiliki X | 21 Οκτωβρίου 2019
Έκανα με τον Άγγελο ένα ομαδικό ψυχόδραμα. Με ενέπνευσε η άνεση, η ευκολία που μου έβγαζε πράγματα και η θετική ατμόσφαιρα. Αποφάσισα να κάνω ατομική συνεδρία μαζί του. Έχω ξανακάνει και Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όμως, ο Άγγελος που θα μπορούσες να παίξεις μαζί έδωσε την θέση του σε έναν επιστήμονα που σε κοιτούσε στα μάτια και έκανε τόσο καίριες ερωτήσεις που μέσα σε ένα 15λεπτο ένιωθα σαν να έκανα μαζί του χρόνια και πετυχαίναμε να αναδείξουμε πράγματα που βρίσκονταν στο βάθος. Ανυπομονώ για την συνέχεια και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΝΑΝΤΙΑ Π | 17 Οκτωβρίου 2019
Ένιωσα αρκετή οικειότητα από την αρχή και μπόρεσα να μιλήσω για αυτά που με απασχολούσαν. Με άκουσε προσεκτικά, κατανόησε τι περνάω και ένιωσα ότι πήρα την κατάλληλη καθοδήγηση. Νιώθω ασφάλεια να συνεχίσω τις συνεδρίες.

Μέσα σε μία χρονιά που συνέβησαν τόσα γεγονότα, τόσες αλλαγές στην καθημερινότητά μας είναι πολύ όμορφο να κοιτάς πίσω, να κάνεις έναν απολογισμό και να βλέπεις ότι ήσουν εκεί για κάποιους ανθρώπους και έδωσες το δικό σου λιθαράκι για να βελτιωθεί η ζωή τους στον τομέα που ήθελαν.

Εις το επανιδείν από Σεπτέμβρη!

Κατηγορίες: Νέα

Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)