Ανοιχτή Διάλεξη: «Αποφάσεις Ζωής»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Για ποιους λόγους αναβάλλεις τη ζωή που σου αξίζει και επιτρέπεις στο άγχος να κατακλύζει το σήμερα και τελικά τη ζωή σου. Όταν παίρνω την ευθύνη του εαυτού μου, οι αποφάσεις με οδηγούν αυτόματα στους στόχους μου και στα θέλω μου. Αναγνωρίζω πως να βάζω προτεραιότητες που με προχωρούν μπροστά.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στην ανοιχτή διάλεξη «Αποφάσεις Ζωής» ο Άγγελος Λεβέντης* μέσω πλατφόρμας Zoom θα μιλήσει για τους φόβους οι οποίοι μας κρατάνε πίσω και δεν προχωράμε σε αποφάσεις Ζωής.

Ελεύθερη Είσοδος.


Η διάλεξη είναι η αρχή και το έναυσμα για να στρέψουμε την προσοχή μας σε εμάς και την προσωπική μας ανάπτυξη.

Οι ψυχοθεραπευτικές ομάδες δρουν σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, και δημιουργούν το περιβάλλον έκφρασης και μοιράσματος σε όσα μας εμποδίζουν και μας δυσκολεύουν. Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική καθώς μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών πολλαπλασιάζεται η θεραπεία του τραύματος και μειώνονται οι αντιστάσεις που είναι συχνά εύκολο να προβάλλουμε.

Κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:00 η ομάδα «Μονοπάτι στο Φως», με εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών, και στόχο να επεξεργαστούμε και να απαλλαγούμε από τις δυσκολίες που δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε τις αποφάσεις ζωής που μας αρμόζει.

Τις εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών συντονίζει ο Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής, SW, PD, MEd.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventisinstagram.com/angelosleventis
Τηλ: +30 6932033752 – +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)