Ανοιχτή διάλεξη «Άγχος, Στρες & Κρίσεις Πανικού»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Το Σάββατο 17 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στην ανοιχτή διάλεξη «Άγχος, Στρες & Κρίσεις Πανικού», ο Άγγελος Λεβέντης* μέσω πλατφόρμας Zoom θα μιλήσει για το τί συμβαίνει όταν σε κυριεύει το άγχος και πώς να το διαχειριστείς.
Ελεύθερη Είσοδος.

· Όταν ζωντανεύει το άγχος και παίρνει μορφή και φωνή, τι μου λέει;

· Όταν η κρίση πανικού παίρνει τον ηγετικό ρόλο στο σώμα, ο εαυτός μου πού βρίσκεται;

· Γιατί χάνω την αναπνοή μου;

· Γιατί δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά;

· Τι με στρεσάρει;

· Πώς μπορώ να διαχειριστώ όλα όσα συμβαίνουν;

Αναγνώρισε τους τρόπους που εμφανίζεται το άγχος στην καθημερινότητα σου. Άκουσε τις αρνητικές σου σκέψεις καθώς και ποιες συμπεριφορές ενισχύουν το άγχος και τις έντονες σωματικές «εκρήξεις».
Όταν όλοι οι τομείς της ζωής μας μπαίνουν σε μια σειρά μπορούμε και απολαμβάνουμε κάθε μέρα καλύτερα.

Εγγραφή στο newsletter: http://eepurl.com/c9k2IH

Ελεύθερη Είσοδος.


Η διάλεξη είναι η αρχή και το έναυσμα για να στρέψουμε την προσοχή μας σε εμάς και την προσωπική μας ανάπτυξη.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventisinstagram.com/angelosleventis
Τηλ: +30 6932033752 – +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)