Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής

Εν συντομία
– 4ετή εκπαίδευση στην Κοινωνική Εργασία
– 5ετή εκπαίδευση στο Ψυχόδραμα, την Ψυχοθεραπεία και την Κοινωνιομετρία
– 2ετές μεταπτυχιακό MEd στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση [Παν. Πάτρας – Un. Nicosia]
– 1ετές πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα
– 2ετές πρόγραμμα N.A.R.M Τραυματοθεραπείας [εν εξελίξει – ολοκλήρωση 04/24]
– CBT-E για τις Διατροφικές Διαταραχές [Αιγινήτειο – ΕΠΙΨΥ]
– 200h Yoga Teachers Training
– Συνεχιζόμενη Εποπτεία και Θεραπεία

Ποιος είμαι εγώ;

Άραγε ποιος είναι καθένας και τι μπορεί να τον χαρακτηρίσει;
Τι επιτρέπω να με καθορίσει;

Τα πτυχία και οι πιστοποιήσεις; τα χρόνια στη θέση του μαθητή; τα χρόνια στη θέση του εργαζόμενου; οι χαρές; οι πληγές; οι θυσίες; οι εικόνες που έχουν αντικρύσει τα μάτια του; οι επιτυχίες; ή μήπως οι αποτυχίες;

Σπουδές

Οι σπουδές μου έχουν ως βάση το πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας από το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας που πιστοποιεί ότι πληρώ όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστώ σε όλη την επικράτεια ως Ειδικός Ψυχικής Υγείας. Η αγάπη μου, όμως, σε όλη μου τη ζωή είναι ο άνθρωπος και οι ομάδες. Ο άνθρωπος ως μέρος των ομάδων. Το ταξίδι μου ξεκίνησε με ομάδες θεάτρου και εν γένει καλλιτεχνικές ομάδες στα πρώτα ενήλικα χρόνια και μετέπειτα η μακρόχρονη ενασχόληση τα τελευταία 11 χρόνια με το Ψυχόδραμα και οι σπουδές σε αυτό με οδήγησαν στην απόκτηση του διπλώματος Ψυχοθεραπευτή – Ψυχοδραματιστή.

Μεταξύ αυτών πολλαπλές άλλες εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, εθελοντισμός και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Το πλήρες επαγγελματικό βιογραφικό θα το βρεις σε ένα καλοσυγυρισμένο pdf παρακάτω, όμως, αυτά που ζει κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικά, μοναδικά και μεταφέρονται μόνο βιωματικά. Αυτά που έζησα, λοιπόν, κι εγώ τις πρώτες 3 δεκαετίες της ζωής μου είναι σίγουρα πολύ πιο γεμάτα από κάμποσες σελίδες βιογραφικού… όπως εξάλλου και η δική σου ζωή.

Όταν ανακαλύψεις το σκοπό σου και συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο βρίσκεσαι σε αυτό τον κόσμο τότε μπορείς και ησυχάζεις. Βρίσκεις αυτή την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη που σε ανακουφίζει από το άγχος και την τρέλα της καθημερινότητας.

Σε αυτό το site, λοιπόν, εκτός από εδώ, θα βρεις πράγματα που αφορούν εσένα. Ή που θα ήθελα – τουλάχιστον – να αφορούν εσένα και να έχουν αντίκτυπο στη ζωή σου, μεγαλύτερο ή μικρότερο. Να προσθέτουν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο υπέροχο και μοναδικό οικοδόμημα της ζωής σου. Να σε βοηθήσουν να γνωριστούμε καλύτερα και να ξεκινήσουμε τη θεραπευτική μας δουλειά.

Θα βρεις πληροφορίες για το πως μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί μου για να έρθεις στο επόμενο βιωματικό σεμινάριο που κάνω ή να κλείσεις την 1η σου συνεδρία.