Διαδικτυακή Θεραπευτική Ομάδα «ReALself»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, και κάθε Πέμπτη 19:00-20:30, η διαδικτυακή θεραπευτική ομάδα ReALself, με σκοπό την αναγνώριση, αποδοχή και αγάπη του αληθινού μας εαυτού, ξεκινάει με εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών.

Μηνιαίο Κόστος 150€.

Αυτή την περίοδο, το άγχος, το στρες, η πίεση, οι νέες συνθήκες καθώς και οι αλλαγές μας απειλούν. Για να ανταπεξέλθουμε χρειαζόμαστε εγγύτητα, υποστήριξη, ζεστασιά, επαφή και αίσθηση του ανήκειν.

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική καθώς μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών πολλαπλασιάζεται η θεραπεία του τραύματος και μειώνονται οι αντιστάσεις που συχνά προβάλλουμε. Οι ψυχοθεραπευτικές ομάδες δρουν πάντα σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, και δημιουργούν το περιβάλλον έκφρασης και μοιράσματος για τους συμμετέχοντες.

H ομάδα ReALself με αυτογνωσιακό – θεραπευτικό χαρακτήρα, θα παρέχει την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την ανακούφιση που όλοι χρειαζόμαστε.

Τις εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών συντονίζει ο Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής, SW, PD, MEd.

Μέρα/Ώρες: Πέμπτη 19:00-20:30
Κόστος ομάδας : 150€/μήνα
Γκρουπ 4-6 ατόμων
Διεξαγωγή μέσω πλατφόρμας Zoom (πρόσβαση από κινητό / υπολογιστή)

Δωρεάν σύντομη ατομική διαδικτυακή συνάντηση 10-15′

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Zen Therapy Center
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventis – instagram.com/angelosleventis
Mobile: +30 6932033752 

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται δια ζώσης και διαδικτυακές ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)