Θεραπευτική Ομάδα: «Το Μονοπάτι στο Φως»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:00 η θεραπευτική ομάδα «Μονοπάτι στο Φως», ξεκινάει με εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών, με στόχο να επεξεργαστούμε και μακροπρόθεσμα να απαλλαγούμε από τους φόβους μας και να φτάσουμε στο φως.

Μηνιαίο Κόστος 120€.

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική καθώς μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών πολλαπλασιάζεται η θεραπεία του τραύματος και μειώνονται οι αντιστάσεις που συχνά προβάλλουμε. Οι ψυχοθεραπευτικές ομάδες δρουν πάντα σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, και δημιουργούν το περιβάλλον έκφρασης και μοιράσματος για τους συμμετέχοντες.

Τις εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών συντονίζει ο Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής, SW, PD, MEd.

Για να πορευτούμε προς το φως, χρειάζεται να μη φοβόμαστε τη μοναξιά και τι θα ανακαλύψουμε. Να μη φοβόμαστε το εμείς και, τελικά, να μη φοβόμαστε το εγώ. Θα μιλήσουμε για τους φόβους μας οι οποίοι μας κρατάνε πίσω και αντιμετωπίζοντάς τους θα οδηγηθούμε στο φως. Σε αυτή τη θεραπευτική διαδικασία της ομάδας “Το μονοπάτι στο Φως” θα έχουμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε: το Φόβο του Αγνώστου, το Φόβο της Αλλαγής, το Φόβο της Μοναξιάς, το Φόβο της Αποτυχίας, το Φόβο της Επιτυχίας, το Φόβο της Αλήθειας, το Φόβο της Ευτυχίας, το Φόβο της Φθοράς, κ.α.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τον Άγγελο Λεβέντη μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δωρεάν Ανοιχτή Διάλεξη “Το μονοπάτι στο φως” το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. μέσω Πλατφόρμας Zoom.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventisinstagram.com/angelosleventis
Τηλ: +30 6932033752 – +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)