Εγκαίνια νέου χώρου Zen Therapy Center – Κέντρο Ψυχοθεραπείας | Άλμπουμ φωτογραφιών

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Μια πλούσια βραδιά με υπέροχους ανθρώπους γεμάτους αγάπη και φως! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας κάθε έναν ξεχωριστά και όλους μαζί γιατί δώσατε ζωντάνια και όμορφη ενέργεια σε αυτό τον νέο χώρο!

Και ευχαριστώ και όσους θέλατε και δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε. Ευγνώμων για τα μηνύματά και τις ευχές σας. Και θα χαρώ να σας δω και να σας δείξω το νέο χώρο με την πρώτη ευκαιρία!

Εύχομαι μια Zen ζωή γεμάτη όλες τις ευχές που λάβατε (είτε τις επιλέξατε είτε σας επέλεξαν) και κάθε καλό πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!

Ψυχοθεραπεία είναι η επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας και πόσο καλύτερα γνωρίζουμε τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους! Αυτή η βραδιά, λοιπόν, έθεσε την κατάλληλη βάση για την εξέλιξη όλων.

Σας ευχαριστώ και με το καλό να ανταμώσουμε ξανά!!


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)