Ανοιχτή Διάλεξη: «Το Μονοπάτι στο Φως»

Δημοσιεύτηκε από τον/την Άγγελος Λεβέντης στις

Τι σημαίνει το φως για εμένα;

Για να πορευτώ προς αυτό, χρειάζεται να μη φοβάμαι αν θα είμαι μόνη,-ο(ς), να μη φοβάμαι τι θα ανακαλύψω και τι θα δω. Να μη φοβάμαι το εμείς και, τελικά, να μη φοβάμαι το εγώ.  

Αναζητώντας τα διαφορετικά μονοπάτια ανακαλύπτουμε τις εναλλακτικές διαδρομές που μπορούμε να ακολουθήσουμε και ποια διαδρομή μπορεί να μας φέρει κοντά στο φως, δηλαδή το στόχο μας. Όταν φτάσουμε στο στόχο καταλαβαίνουμε ότι το φως είμαστε εμείς, το φως το έχουμε μέσα μας.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην ανοιχτή διάλεξη «Μονοπάτι στο Φως» ο Άγγελος Λεβέντης* μέσω πλατφόρμας Zoom θα μιλήσουμε για τους φόβους οι οποίοι μας κρατάνε πίσω και αντιμετωπίζοντάς τους θα οδηγηθούμε στο φως.

Ας ανακαλύψουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις συμπεριφορές που άλλοτε μας βοηθούν και άλλοτε μας εμποδίζουν στο δρόμο μας προς την επιθυμία και κατ’ επέκταση προς το Φως.

Ελεύθερη Είσοδος.


Η διάλεξη είναι η αρχή και το έναυσμα για να στρέψουμε την προσοχή μας σε εμάς και την προσωπική μας ανάπτυξη.

Οι ψυχοθεραπευτικές ομάδες δρουν σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, και δημιουργούν το περιβάλλον έκφρασης και μοιράσματος σε όσα μας εμποδίζουν και μας δυσκολεύουν. Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική καθώς μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών πολλαπλασιάζεται η θεραπεία του τραύματος και μειώνονται οι αντιστάσεις που είναι συχνά εύκολο να προβάλλουμε.

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:00 η ομάδα «Μονοπάτι στο Φως», ξεκινάει με εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών, με στόχο να επεξεργαστούμε και μακροπρόθεσμα να απαλλαγούμε από αυτούς τους φόβους και να φτάσουμε στο φως.

Τις εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών συντονίζει ο Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής, SW, PD, MEd.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: info@angelosleventis.gr
PM: fb.me/leventisinstagram.com/angelosleventis
Τηλ: +30 6932033752 – +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής – Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.


Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης εμπνέει τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή όπως εκείνοι την ονειρεύονται. Είναι Ψυχοθεραπευτής, SW, MEd και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας. Ακολουθεί μια συνθετική προσέγγιση εστιάζοντας στο βίωμα & στο εδώ και τώρα με στόχο μια Zen Ζωή. Ειδικεύεται στο Ψυχόδραμα, Θέματα Ταυτότητας και Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Αυταξία και Σύνθετο Ψυχικό Τραύμα. Συνδεθείτε μαζί του στο www.angelosleventis.gr και στο Instagram (@angelosleventis)